Zakelijk afval ophalen

Bijna elk bedrijf heeft afval. Bij 123afval maken we echter onderscheidt tussen zakelijk papierafval en zakelijk restafval. Dit doen we omdat afval scheiden onder andere beter is voor het milieu. 123 Afval levert zijn containers in heel Nederland! Huur vandaag nog een zakelijke container en wij halen jouw zakelijke papierafval en natuurlijk ook jouw bedrijfsafval op.

Bij 123afval kan je terecht voor het ophalen van verschillende soorten zakelijk afval. Van zowel kleine winkels als grote bedrijfspanden, wij halen in principe alles op! Dus wil jij een zakelijke container huren? Dan ben je bij 123afval aan het juiste adres. Wij halen alle verschillende soorten zakelijk afval op.

Jeannette van Duijn

“Goede service, snel geregeld en het overstappen van de een naar de ander ging erg vloeiend.”

Martijn Helden

“Makkelijk online geregeld. Erg snelle levering. Kortom, top!”

Hans Dijkstra

“De container was snel geleverd. Vriendelijke chauffeur en wordt netjes op tijd geleegd.”

Restafval container huren

Zakelijk bedrijfsafval staat ook bekend als zakelijk restafval. Dit is niets minder dan al het afval dat je niet scheidt. Wij halen bedrijfsafval, of wel restafval, op in heel Nederland. Voor jouw bedrijf kan je bijvoorbeeld denken aan kunststof, leer en rubber. Maar ook alles wat gemaakt is van hout, textiel of andere stoffen.

Zakelijk bedrijfsafval is brandbaar. Vandaar dat afval dat afkomstig is van gevaarlijke stoffen zoals bijvoorbeeld benzine, ammonia, peut en reinigingsmiddelen niet in de categorie zakelijk restafval vallen. Naast zakelijk afval wat gevaarlijke stoffen bevat, valt onder restafval bovendien ook geen elektrische apparatuur, puin of medicijnen. Als je vragen hebt over of jou product wel mee mag onder bedrijfsafval, neem dan contact met ons op. Of informeer bij de gemeente voor meer informatie.

Zit jouw bedrijf in Nederland en wil je van je zakelijke restafval af? Huur dan binnen 1-2-3 stappen voordelig je zakelijke restafval container!

Bedrijfsafval container huren

Al onze 240, 660, 1100 en 1700 liter te huren containers zijn geschikt voor je zakelijke bedrijfsafval. Wij leveren de container voor de deur af in heel Nederland. Al onze containers gebruiken wij zowel voor restafval als voor papier afval. Daarnaast zijn onze containers eenvoudig online te huren.

In onze 240 liter container passen ongeveer 4 normale afvalzakken. In de 660 liter container passen ongeveer 11 normaal formaat afvalzakken. Daarnaast past in onze 1100 liter container ongeveer 17 normaal formaat afvalzakken. Als laatste passen in onze 1700 liter container ongeveer 28 normaal formaat afvalzakken.

De te huren container is blauw van kleur en is ook voorzien van het 123afval logo. Bovendien is de te huren restafval container gemaakt van recyclebaar kunststof. Daarnaast heeft de afval container een rempedaal waardoor de wielen kunnen worden vastgezet. Al onze containers zijn te huren in heel Nederland!

Levering in heel Nederland

123afval maakt het mogelijk om jouw container naar keuze te leveren in heel Nederland! Huur je container simpel en snel via onze website. Bovendien staat jouw container binnen een paar werkdagen al voor de deur.

Snel online geregeld

Huur snel en eenvoudig jouw container! Door middel van ons online systeem kan je vandaag nog jouw container huren in heel Nederland. Heb je toch nog vragen? Stel ze dan via onze contact pagina of kijk bij veelgestelde vragen.

Papierafval

Onder zakelijk papierafval valt eigenlijk alles wat te maken heeft met papier. Dit is dus onder andere papieren verpakkingsmaterialen, print papier, post papier en karton. Wij kunnen jouw zakelijke papier afval ophalen in heel Nederland! Aangezien wij van 123afval het milieu erg belangrijk vinden, adviseren wij om daarom papier afval te scheiden. Gooi dit dus niet in de gewone restafval container!

Bij 123afval maken wij een onderscheid tussen archiefmateriaal en papier afval. Archiefvernietiging valt dus niet onder het gewone papier afval! Dit is doordat het archief ook bestaat uit gelamineerd papier, ordners of plastic. Daarnaast wilt iedere ondernemer natuurlijk dat zijn archief professioneel vernietigd wordt. Indien interesse voor de mogelijkheden met betrekking tot archiefvernietiging, neem contact met ons op.

Wil je van je zakelijke papierafval af? Huur dan binnen 1-2-3 stappen voordelig je zakelijke papier container!

Papierafval container huren

De 240, 660, 1100 en 1700 liter papier containers zijn geschikt voor je zakelijke papierafval. De papier containers gebruiken wij zowel voor papier afval als voor restafval. De zakelijke papierafval containers zijn eenvoudig online te huren en worden bovendien voor de deur afgeleverd.

In onze 240 liter papier container passen ongeveer 4 normaal formaat afvalzakken. In de 660 liter papier container passen ongeveer 11 normaal formaat afval zakken. De 1100 liter papier container beschikt over een capaciteit van ongeveer 17 normaal formaat afvalzakken. Als laatste passen in de 1700 liter container ongeveer 28 normaal formaat afvalzakken.

Daarnaast is onze container blauw van kleur en voorzien van het 123 afval logo. De te huren papier afval container is gemaakt van recyclebaar kunststof. Ook heeft de te huren papier container een rempedaal waardoor de wielen kunnen worden vastgezet. Onze containers kunnen wij aanleveren in heel Nederland.

%

Levering in Heel Nederland

%

Restafval container huren

%

Papierafval container huren

1-2-3 van uw afval af

Wil jij voordelig en snel van je zakelijke afval af? Zoek dan niet verder ondernemer, want bij 123afval is alles wat je weggooit, verdwenen in maar 1-2-3 stappen. Al onze containers verhuren wij in heel Nederland.

123afval

123afval.nl is een NIWO gecertificeerd afval verzamelaar. Dit houdt onder andere in dat er vrijstelling kan worden aangevraagd voor het bedrijfsreinigingsrecht.

NIWO staat voor Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Onderdeel van de NIWO is een VIHB-registratie. Dit houdt onder andere in dat wij een erkende afval inzamelaar zijn. Dit is een verplicht certificaat voor afval inzamelaars in Nederland. Aangezien 123afval dit certificaat draagt, zijn wij in staat om al jouw zakelijke afval op te halen. Huur je container vandaag nog!

Lediging

De lediging, ofwel het leeg maken, van je zakelijke afval container is afhankelijk van je keuze. Je kunt kiezen om de ledigingsfrequentie in te stellen op:

  • Eén keer per maand ledigen
  • Lediging één keer per twee weken
  • Eén keer per week ledigen
  • Lediging twee keer per week

Naast het kiezen voor een grotere of kleinere container, raden wij ook aan om het zakelijke afval te scheiden. Als afval inzamelaar maken wij echter onderscheidt tussen zakelijk bedrijfsafval en zakelijk papier afval. Daarnaast kan het ook voor jou goedkoper zijn om naast het scheiden van je afval, in plaats van één specifieke restafval of papier afval container, een grotere of kleinere container te huren. Per product staan de beste opties weergegeven. Je hoeft zelf daarom niet meer onze hele website door te zoeken, op zoek naar de voor jouw goedkoopste te huren container. Binnen 1-2-3 klikken heb je de gekozen container gehuurd. En binnen een paar dagen staat hij voor de deur.

Kies 1-2-3 jouw zakelijke container

Voor iedere onderneming is er de juiste oplossing om gemakkelijk van je afval af te komen. Als je wilt weten hoe snel wij voor het MKB te werk gaan. Klik dus even verder.