123afval

Afval ophalen in het mkb? Bij 123afval regel je alles zelf via internet snel en gemakkelijk. Je hoeft niet langer op offertes te wachten, maar ziet gelijk een prijs. Jij kan het dus direct regelen en weer verder met je zaak.

Om het jou gemakkelijk te maken, werken wij met een 3-stappen-plan die je stapsgewijs kunt doorlopen.

Stap 1)

Kies welke afvalstromen wij voor jou moeten ophalen: papier, glas, keuken, plastic of restafval.

  • Voor meer informatie over de verschillende afvalstromen verwijzen wij jou naar de submenu’s bij afvalsoorten. Hierin vertellen wij je precies wat onder de verschillende soorten afval valt.

Stap 2)

Kies welke volume container jij van ons nodig hebt en welke ledigingsfrequentie jij verwacht.

  • Wij kunnen aan jou rolcontainers aanbieden in 5 verschillende volumes, uiteenlopend van 120 t/m 1700 liter. Voor meer informatie over de rolcontainers, klik je hier.
  • Het weggooien van plastic afval (alleen folie of tasjes) doe je bij ons in grote zakken met een inhoud van 400 liter, ideaal voor het afvoeren van grote balen wikkel- of krimpfolie. Let op: plastic ophalen doen wij alleen in combinatie met het ophalen van papier.
  • Als je een keuze hebt gemaakt voor de afvalstroom, kies je de ledigingsfrequentie.

Stap 3)

Vul je bedrijfsgegevens in. Wij hebben dan van jou nodig:

  • naam contactpersoon
  • adres van lediging
  • factuuradres
  • e-mailadres

En vervolgens vragen wij jou om een machtiging.

Wanneer hoor ik van jullie?

Als je dat allemaal hebt gedaan, dan begint voor ons het harde werk. Wij nemen sowieso snel contact met jou op en vertellen welke oplossing het voordeligst is om je afval op te halen. Ook vertellen wij op welke dag(en) wij jouw rolcontainer(s) precies komen ledigen.

Vervolgens plaatsen wij jouw container(s) voor eenmalig € 25,-. Op de eerste werkdag van het eerste kwartaal ontvang jij jouw factuur van ons. Wij factureren 4 keer per jaar en er zijn geen verborgen kosten.

Extra werkzaamheden, zoals extra ledigingen, worden maandelijks doorbelast.